Symposium "Sport en prothese"

×

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Logo Vogellanden.jpg                                

Op 17 maart a.s. zal de Beenprothesedag 2017 plaats vinden, met als thema: Sporten en bewegen na een beenamputatie. Het congres wordt georganiseerd door ISPO NL in samenwerking met Vogellanden Revalidatiecentrum en zal plaats vinden in het revalidatiecentrum te Zwolle.

Een beenamputatie is een ingrijpende gebeurtenis voor een persoon en heeft grote gevolgen. Het staan, lopen en rennen is niet meer vanzelfsprekend, waardoor de persoon met een beenamputatie vaak grote beperkingen ervaart. Ook het actief bewegen en sporten is niet meer vanzelfsprekendheid en moet in vele gevallen opnieuw geleerd worden. Dit symposium is gericht op de vele voordelen van actief bewegen en sporten en de wijze van  inpassen in de revalidatiebehandeling na een beenamputatie. Zowel sport- en revalidatiegeneeskundige, prothesetechnische en financieel/beleidsmatige aspecten komen aan bod met als doel het actief bewegen en sporten mogelijk te maken voor iedere persoon met een beenamputatie.   

Download het definitieve programma
Routebeschrijving naar Vogellanden Revalidatiecentrum te Zwolle

De online inschrijving is gesloten. U bent alsnog van harte welkom in Zwolle u kunt het on-site aanmeldingsformulier invullen en bij de balie overhandingen.

 

 

Accreditatie is aangevraagd bij ADAP, VRA en KNGF.