Symposium Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland (VvBN).

VvBN Symposium vrijdag 29 maart 2019 bij Domstad in Utrecht 

‘Super Humans’
De menselijke prestaties nemen steeds verder toe; records in de sport worden met regelmaat verbeterd. Dit gebeurt mede onder invloed van verbeterde trainingsmethoden, technologische ontwikkelingen en ICT-toepassingen. Zelfs de genetica wordt hierin betrokken; het sleutelen aan genen. Tijdens het symposium wordt ingegaan op de soms bovenmenselijke prestaties, de ontwikkelingen op gebied van bewegingswetenschappen ICT en technologie. Interessante sprekers zullen stilstaan bij actuele ontwikkelingen in de werkvelden zoals sport, revalidatie, arbeid en gezondheidsbevordering. Soms zijn deze ontwikkelingen veelbelovend. Maar er kunnen ook gevaren aan kleven. Tijdens het symposium wordt gesproken over de haalbaarheid en wenselijkheid van de ontwikkelingen zoals rond robotica, kunstmatige intelligentie, Virtual Reality, genetische manipulatie.

Programma
Er wordt een gevarieerd programma geboden met voorafgaand de ALV van de VvBN. Dagvoorzitter : Frans Steenbrink, voorzitter VvBN Keynotes : Peter Joosten DIY Futurist ‘Supermens samenleving’ Dr. Olivier de Hon, Dopingautoriteit : Gen doping Human Power team De proefschriftprijs Drie rondes met parallelsessies vanuit de Interessegroepen Arbeid, Bewegen & Gezondheid, Revalidatie en Sport. Voor het complete programma en aanmelding zie symposium website

Netwerken
Het symposium is bij uitstek een mooie netwerkbijeenkomst en gelegenheid om collega’s te ontmoeten. Voor veel leden is het een jaarlijkse reünie.

Kosten (excl BTW) inclusief koffie/thee, lunches en borrel
Leden VvBN € 100,- Student leden € 55,- Niet leden € 175,- Studenten niet lid VvBN € 75,-
Leden van ISPO kunnen zich tegen gereduceerd tarief van 100 euro inschrijven  (dus zelfde tarief als VvBN leden)
Het symposium vindt plaats in zalencentrum Domstad Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht. Klik hier voor aanmelding.

Sponsoring
Voor sponsors hebben we interessante sponsorpakketten, waarbij combinaties met advertenties, IG bijeenkomsten mogelijk zijn. Ook kunnen bedrijven en kennisinstituten zich melden voor deelname van groepen medewerkers, hiervoor kunnen we kortingen bespreken (voor niet leden).

Voor nadere informatie Tinus Jongert tinus.jongert@npi.nl 06-44708911 Alexandra Langelaan alexandra@almarketing.nl Frans Steenbrink