International Society for Prosthetics and Orthotics

Multidisciplinair kennisnetwerk voor prothesiologie en orthesiologie

 

ISPO NL Innovatieprijs

Bent u betrokken bij een project dat de kwaliteit van leven van mensen met een prothese, orthese of orthopedisch hulpmiddel verbetert? Heeft u een innovatieve oplossing bedacht die de toegang tot moderne technologie vergemakkelijkt? Dan kunt u meedingen naar de ISPO Innovatieprijs 2023!

 De ISPO Innovatieprijs is een nationale onderscheiding die elk jaar wordt uitgereikt aan het beste onderzoek in het aandachtsgebied van de ISPO. De prijs heeft als doel om goed onderzoek in de schijnwerpers te zetten en de kennisuitwisseling tussen wetenschappers, zorgverleners en patiënten te bevorderen.

 De winnaar van de prijs ontvangt een geldbedrag van €1000 en een oorkonde. Daarnaast krijgt de winnaar de kans om het project te presenteren op het ISPO NL jaarcongres.

 Om mee te doen aan de prijs moet u uw project nomineren voor 31 juli 2023. U kunt uw eigen project nomineren of dat van iemand anders. De nominatie moet bestaan uit een korte beschrijving van het project, de doelstellingen, de resultaten en de impact ervan. Ook dient u te verklaren dat, mocht uw project winnen, iemand beschikbaar is om het project te presenteren op het ISPO NL jaarcongres.

 

U kunt uw nominatie indienen via het emailadres van ISPO NL. De jury zal alle nominaties beoordelen op basis van criteria zoals originaliteit, relevantie, validiteit en toepasbaarheid. De winnaar wordt bekendgemaakt op het ISPO NL jaarcongres.

 

Wacht niet langer en nomineer nu uw project voor de ISPO Innovatieprijs 2023! Dit is uw kans om uw bijdrage aan het orthopedisch veld te laten zien en erkennen!

 

Winnaars afgelopen jaren waren:

 

2023

Merel van der Stelt met haar team. (Radboud UMC)

‘Verbetering van kwaliteit van leven door geautomatiseerde productie van 3D-geprinte protheses voor mensen in lage- en midden-inkomenslanden’

https://www.3dsierraleone.com

 

Nieuws


 

 

 
19-03-2025
 

ideeen-of-suggesties