International Society for Prosthetics and Orthotics

Multidisciplinair kennisnetwerk voor prothesiologie en orthesiologie

 

Nieuw bestuurslid Esther Mik stelt zich voor

Geplaatst op 07-04-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Esther Mik

Nieuw bestuurslid Esther Mik stelt zich graag voor:

foto-esther-mik-kopie

 

Mijn naam is Esther Mik, getrouwd met Frank en trots op onze dochter Marlot van inmiddels 27 jaar.

Ruim 12 jaar werk ik bij Livit Orthopedie. Als Directeur Zorg en Allianties ben ik verantwoordelijk voor de verzekerde zorg contractering en interne inregeling van alle afspraken en voorwaarden. Daarnaast vertegenwoordig ik de orthopedische hulpmiddelenzorg in verschillende externe gremia zoals de Stuurgroepen PPP en Het bestuurlijk Overleg Hulpmiddelen VWS.

Samen met mijn mede bestuurders en partners van Stichting Orthopedische Hulpmiddelenzorg Nederland (SOHN) zetten wij ons in voor professionalisering, continuïteit en digitalisering van de complexe orthopedische hulpmiddelenzorg om zo hoogwaardige zorgkwaliteit voor patiënten toekomstbestendig te maken en te houden.

Met mijn jarenlange (bestuurlijke) ervaring en kennis, denk ik de functie van penningmeester ISPO Nederland goed in te kunnen vullen. Ik ben een echte verbinder en in het verlengde van mijn dagelijkse werkzaamheden, kijk ik er naar uit om een bijdrage te leveren aan het ISPO – hét multidisciplinaire kennisnetwerk voor prothesiologie en orthesiologie.