International Society for Prosthetics and Orthotics

Multidisciplinair kennisnetwerk voor prothesiologie en orthesiologie

 

Oproep aan alle leden om hun N.A.W. gegevens te controleren

Geplaatst op 02-11-2020  -  Categorie: Algemeen

Zoals de meeste leden wellicht weten maken we inmiddels al weer meer dan één jaar gebruik van een nieuwledenadministratie systeem (E-captain) en een nieuwe website. Binnen deze website is het mogelijk om uw eigen N.A.W. gegevens te controleren en indien gewenst te muteren.

Bij deze willen we u verzoeken om te kijken of deze gegevens nog correct zijn.  Wetende dat deze gegevens gebruikt worden om met u in contact te treden betreft correspondentie vanuit ISPO NL en vanuit ISPO International.

We hebben gemerkt dat meerdere leden niet meer het tijdschrift van ISPO International (Prosthetics and Orthotics International) ontvangen.  Intern onderzoek heeft geleerd dat enkele adresgegevens onjuist of niet volledig zijn ingevuld in onze administratie.
Goed is om te weten dat we aan het begin van het kwartaal deze gegevens met ISPO International delen in Brussel (naam, adres, postcode en woonplaats). Met deze gegevens wordt het tijdschrift afgestuurd.

In de digitale portal van ISPO NL zijn twee velden die belangrijk zijn. Het veld met  het kenmerk “bezoekadres” is het veld waarop het lid woonachtig is. Het veld met het kenmerk “postadres” is het veld waarop ISPO NL  en ISPO International haar correspondentie naar toe stuurt. Bezoekadres en correspondentie-adres kunnen gelijk aan elkaar zijn maar ook verschillend, afhankelijk  van welke voorkeur het lid van ISPO NL heeft.

Voor verdere uitleg is klik hier.

We hopen dat u uw gegevens wil controleren en gelijk ook even verder op onze site wilt rondkijken


Nieuws


 

 
19-03-2025

 
23-09-2024
 

ideeen-of-suggesties